Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken başka taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu ovamızda;

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını yapmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin muayene altına tuzakınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yaşamsal önem haiz bu konuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı Yangın Merdiveni Kapısı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Bunun derunin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page